• Нов
Дисплей за Samsung Galaxy A14 4G / A145R - Txd...
Дисплей за Samsung Galaxy A14 4G / A145R - Txd...
Дисплей за Samsung Galaxy A14 4G / A145R - Txd / TXDI660EBRPU-43  B83112 A43  231404 - С 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
Дисплей за Samsung Galaxy A14 4G / A145R - Txd / TXDI660EBRPU-43  B83112 A43  231404 - С 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Дисплей за Samsung Galaxy A14 4G / A145R - Txd / TXDI660EBRPU-43 B83112 A43 231404 - С 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Дисплей за Samsung Galaxy A14 4G / A145R - Txd / TXDI660EBRPU-43  B83112 A43  231404 - С 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ / OEM - Без Рамка - за 50 лв.

  • Тази резервна част е висококачествен LCD OEM Дисплей с 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
  • Това е алтернативно качество на оригинала и е алтернативен продукт, който работи перфектно, без забележки и е на 100% съвместим LCD ОЕМ Дисплей за Samsung Galaxy A14 4G
  • Вид на дисплеят: LCD дисплей със стъкло и тъч скрийн
  • Състояние: Това е чисто нов дисплей, неизползван
  • Опаковка: Продуктът е в Bulk Package
  • Баркод номер: 2000008123952
  • Включена рамка: НЕ
  • Производител: OEM
  • Цвят: Черен

 Ако желаете можем да Ви монтираме дисплеят в нашият сервиз. Цената на монтажа е: 50 лева.

ИЗЧЕРПАНО! - Обадете се за заявка
50,00 лв.
С вкл. данък

 

ПЛЮСОВЕ, ЗАРАДИ КОИТО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ ПРОДУКТ:

  • Адекватна цена
  • Пускаме фактури
  • Отлично качество
  • 2 години пълна гаранция
  • Бързо и коректно обслужване
  • При проявен дефект всички куриерски разходи до гаранционният ни сервиз и обратно към Вас се поемат от фирма ‘’Кибер Свят БГ’’ ООД
  • Получавате висока добавена стойност, която никоя друга фирма не може да Ви даде и безупречно след продажбено обслужване в дългосрочен план, без допълнително заплащане.

Тези от Вас, които искат да пробват сами да си сменят дисплеят по-долу в описанието има подробни писмени инструкции, които трябва да следвате за успешна смяна. Там също семе обяснили в подробности какво означава ''OEM'' и ''Bulk Package''.

ИНСТРУКЦИИ ЗА МОНТАЖ НА НОВ ДИСПЛЕЙ:



1. Демонтирайте старият счупен дисплей, като нагреете телефона от страната на дисплеят навсякъде примерно със сешоар или специален котлон за нагряване на телефони. Температурата на нагряване на телефона трябва да е около 80-90 градуса. Когато телефона се нагрее и започне да пари лепилото, с което е залепен дисплеят от твърдо агрегатно състояние започва да омеква и става като дъвка:

* Когато телефона се е нагрял използвайте например специален тънък инструмент наподобяващ на тънка ламаринка, а ако нямате подобен сервизен инструмент можете да използвате карти за игра на белот, покер и т.н и да ги пъхнете между рамката на телефона и дисплеят и с тяхна помощ да демонтирате дисплеят от рамката на телефона(внимавайте да не изкъртите рамката на телефона заедно с дисплеят).

* Когато сте демонтирали счупеният си дисплей отгоре на него, където се намира слушалката е мрежата за слушалката, която служи като тапа и филтър в едно, за да не влизат боклуци в слушалката на телефона Ви. Отстранете я с пръсти и я почистете от боклуците с тънка игла и стара четка за зъби накисната с изопропилов алкохол или спирт. Тази част я пазете и я поставете върху отвора на слушалката Ви и залепете новият си дисплей върху нея!

2. Когато сте демонтирали старият си счупен дисплей огледайте хубаво телефона дали рамката, върху която ляга дисплеят не е крива. За да проверите дали е права поставете рамката на права площ като например маса и я натиснете съвсем лекичко с пръсти по всички краища и ако не са се образували фуги и рамката не се мести и клати при натиска от Вас, значи тя е права. МНОГО Е ВАЖНО РАМКАТА НА ТЕЛЕФОНА ДА Е ПРАВА, ЗАЩОТО АКО НЕ Е И ЗАЛЕПИТЕ ДИСПЛЕЯТ ВЪРХУ КРИВАТА РАМКА, ТО ПРИ СТЯГАНЕТО С ЛАСТИЦИ ИЛИ ЩИПКИ ДИСПЛЕЯТ ЩЕ СЕ СЧУПИ КАТО ВАФЛА, ЗАЩОТО ЩЕ БЪДЕ ПОД ГОЛЯМО НАПРЕЖЕНИЕ!!!

3. След като сте демонтирали старият счупен дисплей по рамката на телефона навсякъде ще е пълно с малки парченца стъкълца и твърди остатъци от старото лепило. Изключително важно е да ги почистите до съвършенство, защото ако е останало и едно малко парченце стъкълце или лепило, когато залепите новият дисплей, той е тънък като лист хартия и можете при натиска да го счупите от малките останали парченца стъкълца. Също ако не почистите много добре рамката от стъкалцата и старото лепило, то при залепване на дисплеят и стягането му с щипки и ластици има огромен шанс той да се счупи, като се получат черти от край до край. Тези черти се получават, когато рамката не е почистена добре и след залепване се чупи дисплеят от получилото се напрежение от останалите малки парченца стъкълца и лепило, които се намират по средата между дисплеят и рамката. Дисплеят може да се счупи и по този начин и след няколко дена ако носите тесни дънки и той Ви е в джоба и при сядане се получава голямо напрежение от боклуците, които са останали между рамката и дисплеят. Точно те чупят дисплеят и се получават черти от край до край. За това Ви молим, да почистите добре рамката, защото гаранцията отпада при неправилно почистване и неправилен монтаж!

- Начините за почистване са:


* Вземете парцалче или клечка за уши и ги напоете със 100% изопропилов алкохол или спирт. Може да си помагате и с острият връх на някоя пинсета, за да изтържите по-твърдо залепналите боклуци по рамката на телефона.

* ТРЯБВА МНОГО ДОБРЕ ДА ОГЛЕДАТЕ РАМКАТА ДАЛИ Е ПЕРФЕКТНО ПОЧИСТЕНА, ПРЕДИ ДА ПРЕМИНЕТЕ КЪМ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА!!!

4. Задължително преди да тествате новият дисплей откачете и извадете кабела на батерията, защото ако не го направите има шанс да направите късо съединение и да изгорите дънната платката на телефона си!

Как да се предпазите от късо съединение?

* Откачате лентовият кабел на батерията от дънната платката, след това закачате лентовият кабел на дисплеят и чак след това закачате лентовият кабел на батерията и включвате телефона, за да тествате дисплеят дали всичко функционира нормално.

5. Никога не лепете дисплеят със секундно лепило, защото ще съсипете рамката на телефона и дисплеят и ще Ви отпадне гаранцията! Използвайте само лепило на силиконова основа като B-7000, T-7000.

Как се нанася лепило?

* Долу при управлението, където започва лентовият кабел на дисплеят, където е буксата за зареждане на телефона нанасяйте по-тънък слой от лепилото, защото ако сложите повече там има шанс лепилото да влезе при управлението на дисплеят и да се получи реакция с компонентите на дисплеят и той да дефектира.

* При нанасянето на лепилото върху рамката на телефона също трябва да бъдете внимателни да не попадне лепило в лентовите кабели на бутона за включване и контрола на звука, защото ако попадне там лепило могат да спрат да работят копчетата ви! Също бъдете внимателни да не нанесете много лепило и при слушалката и предната камера, че могат да спрат да работят от лепилото.

* Може да използвате и лепенки за дисплеи, но трябва много точно да
позиционирате дисплеят и от първият път да го поставите, защото лепят
мигновено!

6. Когато сте нанесли навсякъде лепилото по рамката на телефона и преди да залепите дисплеят отстранете всички фабрични фолиа отзад на дисплеят, долу при управлението на дисплеят, и където започва лентовият кабел!

7. Когато сте нанесли лепилото и сте залепили дисплеят за рамката на телефона го стегнете, но не много силно с ластици или със специални щипки за дисплеи за около 2-3 часа. Лепилото на силиконова основа не му трябва повече, за да стегне. Ако държите стегнат с ластиците дисплеят примерно 24 часа има голям шанс дисплеят да дефектира или да му се появят жълти петна по него, защото сте го държали много време стегнат!

Това бяха всички стъпки и съвети за успешно монтиране на нов дисплей! Можете също нагледно да видите как се сменя дисплей за всеки един модел телефон в youtube, като напишете в търсачката на английски например:

- display change и марката и модела на вашият телефон!

Какво означава OEM?

В това определение ще Ви разясним в дълбоки детайли, за да Ви образоваме с ясната цел да вземете информирано решение за този продукт.

 

• OEM (original equipment manufacturer), което в превод ще рече производство на оригинално оборудване, означава че всички или част от материалите, технологиите и дизайнът използвани при производството на този продукт, са идентични и 100% съвместими с оригиналните. Или по-просто – части, за които се използват същите материали, технологии и компоненти от същия производител. Тези части не могат да бъдат категоризирани като оригинални, тъй като не са произведени за съответната марка, но са напълно съвместими и идентични с тези, които са във вашето мобилно устройство. Тъй като OEM частите са произведени от конкретен производител, за да съответстват на точните спецификации на мобилното устройство, те се вписват перфектно в това пространство. OEM частите са също толкова надеждни, колкото и оригиналните части, но ги получавате на по-добра цена. OEM се нарича компанията, произвеждаща части, компоненти и аксесоари, които да се използват в крайните продукти, произведени и продадени от друга компания. OEM често нямат само логото на марката или имат съвсем леки промени по надписите върху продукта. Най-често са произведени и от същата компания, която ги произвежда за дадената марка. Понастоящем всички основни производители на хардуерна марка имат OEM производители, което означава, че продуктите не се произвеждат от оригиналните производители на марки, а се произвеждат в сътрудничество с определена фабрика за преработка. OEM за първи път е популяризиран в развити страни като Европа и САЩ. Това е правило за игра за международни компании, които търсят съответните си сравнителни предимства, които могат да намалят производствените разходи на резервни части, консумативи и аксесоари, които се произвеждат с оборудване от концерни-производители с цел увеличаване добавената стойност на марката. OEM е всяка част, продукт, аксесоар или компонент, който е специално проектиран и произведен, за да отговаря на оригиналния продукт. С други думи, това е компонент, който е специално създаден за крайния продукт. OEM частите, които са противоположни на частите на пазарите на части, обикновено са с високо качество и имат по-задълбочен процес на осигуряване на качеството, тъй като клиентът е голяма компания, която иска най-високо качество на оригиналния си продукт. OEM производство в продължение на десетилетия беше основният бизнес модел за индустриалното и икономическо развитие на Китай и спечели на Китай прякора „Световната фабрика“.

• Опаковка: продуктът е в Bulk Package

-         Какво означава Bulk Package?

 

• Bulk package (в превод насипна опаковка, групова опаковка) се използва за обозначаването на продукти, които са без търговка опаковка (кутия, плик и др.). Тези продукти са в насипни опаковки, благодарение на които се позволява безопасното и ефективно производство и транспортиране на всички части и компоненти. Тези продукти са напълно идентични с продуктите, които са в търговска опаковка, но просто не са предназначени за витрини или щандове на търговски обекти. Това е широкомащабна опаковка, която се използва за съхранение или транспортиране на суровини, части, аксесоари или готови продукти в производствения процес. Опаковките в насипно състояние се използват в различни вериги за доставки за производство на продукти. Има четири основни приложения на насипните опаковки в производството.

 

-             1. Масово производство на продукти

-             2. Транспорт на насипни продукти

-             3. Съхранение на насипни продукти

-             4.  Масова обработка/Обработка на краен продукт

 

 

Много производители на части произвеждат насипни продукти и компоненти в заводите си, които по-късно се изпращат на други компании във веригата, които вече ги лансират на пазара и крайните продукти се съхраняват и транспортират в насипни опаковки. Както Ви споменахме се нарича също и групово опаковане и дава възможност на производствената индустрия да произвежда ефективно всички части и продукти, които са опаковани в насипни опаковки, благодарение на които закупените от потребителите продукти достигат безопасно до тях и те имат възможност да им  се радват. Груповото опаковане позволява на тези компании безопасно да опаковат своите насипни продукти в собствения си завод, икономично да транспортират продукта до своите клиенти и да съхраняват насипния продукт.

 

2000008123952

В следната категория има още 16 продукта:

Product added to compare.

При използването на този уеб сайт вие се съгласявате с политиката ни за бисквитки. Прочети още.